måndag 1 juni 2009

SLCH

Ja SLCH kunde vi ha varit för nu har vi startat tre gånger i Eliten. Tyvärr då inte ett ända förstapris. :-( Senast var i fredags i Malmö. Nollade två moment och fick avdrag på i stort sett alla moment för tempo och i dumrutan var det segt runt om. Men domaren delade endast ut en 10:a den här kvällen och den knep vi på hopp apport metall. :-)
Men nu finns en ny plan för träningen och lite nya aktiviteter i sommar. Inga fler tävlingar är inplanerade och det blir nog inga från efter sommarn. Allt skall sitta som en fläskläpp först. Momenten finns där och hon kan men hennes vilja och motivation på tävling saknas. Jag hade ju förhoppningar att eliten skulle gå lika smärtfritt som lydnadsklass 1,2 och 3. Men vi kommer att resa oss och få vårat lydnadschampionat innan vi blir gamla, tröta, slitna, gråa, stela.............osv.

Ha det gött

3 kommentarer:

  1. Ja det är bara att kämpa på. Vi får träna och tragga på onsdagarna nu i sommar. Får se om det blir någon elitdebut för oss til hösten. Som du sa allt måste sitta som en fläskläpp först, eller i alla fall nästan. Vi ses /Maria o Lucas

    SvaraRadera
  2. Efter dagens träning så tror jag med all säkerhet att fläskläppen sitter där inom kort :)
    Ni var superduktiga idag, jag är impad av er fokus!!!!! Trots en hel del störning... ;)
    Sköt om er!! // Susanne & Klicka

    SvaraRadera
  3. Ja glöm inte att det måste vara KUL annars blir det aldrig riktigt bra. Då får man ta lite vila och på det igen.
    SNART får vi disca lite igen ;)
    Jenny & Heffa

    SvaraRadera