söndag 17 maj 2009

Diskad

Då var vår andra elittävling avklarad. Vi var laddade till tusen och hade ett lite annat upplägg innan under och efter tävlingen än sist. Vi drog startnummer 1 och platssittningen blev en 9:a och platsliggningen blev en 10:a. Frittfölj sisådär och dumrutan fick vi segt sitt och segt ligg. Inkallningen blev bra förutom att jag sa stå när hon skulle ligga så där fick bli ett dubbel komando. Sen var det dags för rutan. Ganska slött till konen. Sen full fart mot rutan. Tvärstopp halvvägs, snus och en liten kissning. Vidare rakt in i rutan. Det resulterade i diskning men vi fick fortsätta och jag tog det mer som en träning framöver och berömde mer än tillåtet. Resten gick sådär. Nollade vittringen och en 9:a på hoppmetall. Fjärrdirigeringen flyttade hon nästan fram en hundlängd och tittade mest på folket bakom henne. Ännu en erfarenhet rikare men trodde väl knappast att hon skulle kissa under tävling.
Nu är det ett tag till nästa tävling om vi nu inte stryker oss. Jag måste få upp glädjen och fokosen under tävling annars känns det lite hopplöst. Att tävla utan chans på första pris är inte riktigt min grej.
Nu ska vi träna på och på onsdag åker vi till Örebro och stannar över helgen. Syrran har fyllt år så det skall bli fest. Skönt med lite miljöombyte och nya träningsplatser för Thia.

Ha det bra och en trevlig vecka

5 kommentarer:

  1. Tja vad säga om detta???
    Men vi vet ju att ni kan, ska liksom "bara" få ihop allt och fokusera på rätt sak vid rätt tillfälle... ;)
    Vi hejar på er!! Ha det bäst!!

    // Susanne & Klicka

    SvaraRadera
  2. Det var ju en ny variant :) ! Trist att ni inte fick till det idag, jag vet ju att ni kan! Tredje gången gillt ;)

    SvaraRadera
  3. Jaha, du tog med dig Malika idag ;-) Håller med Susan, nästa gång sitter det!! Kom igen , ni kan detta!!!

    SvaraRadera
  4. Men Thia då, vi skyller på Magnus för att han inte kissade dig ordentligt innan =), skämt o sido. Ni kan detta, få ihop allt nu till nästa tävling så fixar ni det. Kram från Maria o Lucas

    SvaraRadera
  5. Det är lugnt. Ni fixar det nästa gång, tyckte glädjen och farten var på G i lördagsblåsten.
    Och lite Agility på det så är allt super. Jag skulle behöva låna några pinnar av dig om det skall bli roligt med plockepinn...... Ha de gött och tänk på att ha kul.... det är det viktigaste!!

    SvaraRadera