tisdag 10 mars 2009

Träningshelg

I lördags var vi på ett litet träningsläger hos Sanna i Sjöbo. Riktigt kul och lärorikt. Kul att även träffa Åsa med Malika från Göteborg. Länge sen sist.
Det blev en hel del inkallning med ställande och läggande som Thia inte varit så vass på, men det blev mycket bättre och vi fick många bra tips. Vi la även tid på fjärrdirigeringen som vi inte fått till riktigt. Måga tips även på detta och Thia kan tekniken men det blir fel ändå ibland. Bara nötta och kämpa på. Kommer knappt ihåg mer som vi gjorde men tiden sprang iväg fast vi var där i 3 timmar. Jo en sak till gjorde vi på parkeringen och det var vittringspinnarna. Vi har aldrig gjort som i eliten med att någon annan tar i pinnarna. Sanna la ut dom och Thia for iväg. Hon nossade på samtliga pinnar 2 ggr och sen tog hon min och kom in med den utan tugg. Glatt överraskad :-)
På lördag är det dags igen och nu i veckan tränar vi på lite varje kväll.

Ha en fortsatt trevlig vecka

3 kommentarer:

  1. Hejsan! Tack Magnus ,men det är ni som är superekipaget!! ;-) Ha så kul på helgens träning, vilken kick det är att träna med er och för Sanna!! trist att det inte blir oftare....Ha det bäst Kramar Åsa & Mallan

    SvaraRadera
  2. Ja ha hur gick det i helgen?? nyfiken.....Åsa

    SvaraRadera
  3. Hej
    Kul med träningshelg!! Ví är sååå avis :-) Kan du maila mig? Jag har en liten fråga att ställa dig
    Malin, Zäpo och Bella

    SvaraRadera