onsdag 9 september 2009

Agility

Ja ikväll var det dags för träningstävling i Skurup. Vi började att bygga banan och shit vad lång den var. Gick banan flera ggr men hittade inte riktigt hur jag skulle springa. Kikade på dom andra men det var nog ingen som sprang likadant. Försökte tänka på vad Emilie Norman påpekade på kursen i sommras men det var mycket lättare där när man hade lite stöd. Första rundan gick rätt bra. Första tre hindrena klockrent sen skulle hon in i säcken som vi bara provat en gång innan så där vände hon men jag fick in henne igen och ut kom hon och vi skulle till vänster men Thia sprang till höger och såg mig och hoppade över släpet och vi blev diskade. Men vi fortsatte i en jädrans fart och det blev endast fel i slalomen där hon missade sista pinnen.

Runda två blev precis likadant med säcken. Man kan ju tycka att hon borde veta vart vi skulle. :) Diskade igen men vi hade bättre flyt denna runda. Kul var det iallafall. Nu vet vi vad vi skall träna på och slalomen har vi ju en plan för och tränar det en stund nästan varje dag åla Emelie. Värre är det ju med säckar och dom andra hindrena som vi inte har tillgång till här i Skurup. Får väl bli en vända till Sjöbo BK.

Lydnadsträningen går också framåt. Tar små steg och börjat om med dom flesta momenten. Frittfölj som varit vårt sämsta moment enda sen klass 1 börjar se rätt bra ut. Tack Susanne med Klicka som har varit till mycket stor hjälp.



Nu är det natti natti för trött husse och sliten hund

2 kommentarer:

  1. Hej Magnus!
    Hoppas att allt är bra och att det går bra med träningen. Givetvis kan vi få till en träning, nästa vecka finns möjlighet mån eller tis kväll eller onsdag när som helst! Hör av dig!

    Mvh Emelie

    SvaraRadera
  2. Hej Magnus!

    Hur går det med hundträningen i Harasjömåla?
    Tycker hon om krokodilkött?

    SvaraRadera