onsdag 26 augusti 2009

Agilitydebut

Ja då var debuten i agility avklarad. Det var hoppklass 1 vi var med i och det gick över förväntan. Bytena gick riktigt bra och vi hade bra flyt hela banan. Det var bara slalomen som stälde till det för oss. Med tre portar kvar så hoppade hon över en port. Snabbt tillbaka och på det igen och sen ett hopp och i mål. Tyvärr blev vi diskade då jag glömde att ta av halsbandet trots att L8 med Kevin sa till mej typ en minut innan det var min tur. Minet svek visst. Men det var ju bara en träningstävling så det var ju bätre att bli diskade där än på en riktig tävling. Men skitkul var det och otroligt kul att Thia följde så bra som hon gjorde. Det skall vi göra igen.
Fortsättning följer...

3 kommentarer:

  1. Ja, det var riktigt bra jobbat i tisdags! Synd med slalom, men så snart du lärt henne det så lär det inte vara några problem. Ni hade ett riktigt bra flyt, hoppas vi får se er på tävlingsbanorna framöver. Två träningstävlingar till i höst iaf, eller?! /Emelie

    SvaraRadera
  2. Halloj!

    Mkt bra jobbat i tisdags ! Synd att ditt minne svek dig bara.....men nu lär du väl aldrig glömma att ta av halsbanden, eller hur?

    Kul att se Thia hoppa hinder och hon var snabb & duktig ! Du var oxå en duktig handler!

    Hoppas vi ses på fler tävlingar framöver!

    Lycka till med hästen på söndag!

    Mvh L8

    SvaraRadera
  3. WOW! vad ni är duktiga!! Kan tänka mig att Thia gillar agility med hennes fart :-) Lycka till!!! Kram Åsa & Mallan

    SvaraRadera