söndag 19 april 2009

Thia 4 år


Ja tiden går och hon är väl snart inne i sin bästa ålder. Träningen går framåt och vi har tillochmed planerat in tävlingar och anmält oss. Sen hur det kommer att gå får ju tiden utvisa. Men ett championat innan sommaren hade ju inte varit helt fel.

Igår blev det en hel dag med frisbee träning. Lite svårar igår då vinden var rätt vass. Gäller att kasta helt rätt så Thia får en chans att fånga den. Blev lite hopp över mej som hon blev väldigt duktig på och lyckades fånga frisbeen i luften. Några bildbevis längre ner. En lååååång fikapaus hans och så med hos Jenny med våra familjer. Grillad korv och öl. Tror Sussane börjar bli lite nöjd med oss och tycker att Thia är ganska duktig. Dagen var jätte kul och ser fram emot nästa gång.
















Nu kastar vi på och hoppas på svaga vindar och fortsatt fint väder.
Klicka även in hos http://klicka.cybersite.se/ där det finns både information om frisbee och bilder på våran lilla grupp.
Åter igen ett stort tack till Susanne som tagit sig an oss och våran grupp.
Ha det bra

8 kommentarer:

  1. GRATTIS på födelsedagen Thia!!! Jätte fina bilder i från träningen och det syns ju att hon har kul :-)Lycka till på kommande tävlingar och vi håller tummarna för ett championat under året i alla fall!

    SvaraRadera
  2. Grattis Thia!!!4 år redan....hur gick det till??Vad kul ni verkar ha med frisbeen. Lycka till framöver!! Kram från Götet

    SvaraRadera
  3. Halloj!!!
    Vilka härliga bilder!!!!!!!! Ja kul är det med frisbeen och JA ni har blivit jätteduktiga!!!

    Ser fram emot nästa gång, då är väl hoppet klara och även ingången på banan... ;)

    Ha det gött!!!

    SvaraRadera
  4. Grattis nåra dar i efterskott Thia!

    jättefina bilder :)

    SvaraRadera
  5. Hej Thia & Magnus!

    Vad kul att jag hittade hit ! Vilka underbara frisbee bilder på er två! Ska bli roligt att se er live!!! ´
    Ha det bra!
    Mvh L8 med Kevve & Leo

    SvaraRadera
  6. Hej, Lucas hälsar tillbaka till Louise! Roligt att han imponerade på henne, även fast han nästan drog omkull henne =) Vi ses på onsdag, träna på! Mvh Maria o Lucas

    SvaraRadera
  7. Nämen hur kan jag ha missat att underbara Thia fyllt år! Stort grattis!!
    Frisbeeträning är jätteskoj. Höll på med det med våran BC och ville tävla i det men vi körde ihop på momentet när hunden ska använda ens rygg för hoppa över huvudet när frisbeen kastas iväg. Han använde mitt huvud för ta sats upp i luften istället. Finns inga gränser för hur långt man kan gå för hitta på massa kul trix. Bra konditionsträning och kul med hunden. Blev sugen på testa med mina hundar nu när jag såg de härliga bilderna. Hoppas födelsedagen var kanon!
    Malin, Zäpo och Bella

    SvaraRadera
  8. Hejsan. Kul att träffa på er i "rymden".
    Det går jättebra på era träningar, härligt. Kämpa på till ett championat, vi håller tummarna.

    SvaraRadera